16 januari 2021

Many Heart Dies

Het mooie van Stampin'Up! is dat alles altijd combineert met elkaar de kleuren combineren, bij de meeste ponsen zitten stempelsets en zo geldt dat ook voor de dies. Bij de dies zitten dan vaak ook extra dies waar geen stempelset van is. Meestal is alleen de dies zonder stempelset niet zo handig omdat er dan dies tussen zitten van afbeeldingen die bij een stempel horen en zonder die stempel is het niet leuk. Daarom zijn de Many heart dies zo ontzettend leuk want deze zijn wel zonder stempelset te gebruiken er zit geen een die bij die niet leuk is zonder stempelset. Natuurlijk heb ik wel de bundel besteld omdat ik altijd denk wat als ik spijt krijg en dan toch de stempel set wil dan kost me dat 10% extra want als je de bundel lots of hearts besteld krijg je 10% korting op de stempel set samen met de dies. 

Maar vandaag heb ik alleen de dies gebruikt zie het filmpje wat ik maakt  en heb ik gebruikt gemaakt van andere tekst stempels zoals Hartverwarmend die gratis is bij een besteding van €60,00 (deze actie geld t/m 28 feb.)  en de Nederlandse stempel set Volop vrienden uit de jaar catalogus.De bovenste 3 kaartjes had ik al gemaakt en eigenlijk ging dat heel snel, ik gebruikte note cards deze kant en klare kaartjes zijn echt super om een snelle leuke kaart te maken. Juist dat bloemen hartje in de hoek is zo leuk, je kan het bloemen hartje natuurlijk elke kleur geven die je wilt. 


Het is nog geen Valentijn maar deze is vast klaar het is zo een simpel kaartje maar meer heeft het niet nodig. 

Filmpje nog niet gezien klik op de afbeelding hieronder om het te zien. 

halllo Product List
Many Hearts Dies
€ 44,00
Lots Of Heart Bundle (English)
€ 58,50
Lots Of Heart Photopolymer Stamp Set
€ 21,00
Mini Stampin' Cut & Emboss Machine
€ 73,00
Clingstempelset Hartverwarmend (Nederlands)
€ 0,00

Links by TheseAreMyStamps.comOnline shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.