20 januari 2021

Prettiest Birthdays van Stampin'Up!

De stempelset Prettiest birthdays van Stampin'Up! viel me gelijk op in de mini catalogus. Zoals deze in de gids staat vond ik hem al gelijk enorm leuk, de leuke ballonnen boog en sliertjes slinger trokken gelijk mijn aandacht, net als de taarten en de schaal met makarons, ik hou van taart en van taarten stempels. Ik hoop dat je deze kaart net zo leuk vindt als dat ik hem vind.  


De ballonnen zijn ingekleurd met cherry cobler, mango melody, soft sea foam en Bermuda bay blends.  De bloemen kregen de blackberry blizz, so safron, en flirty flamingo. 
De ballonnen boog heb ik 2x gestempeld 1 x op de kaart en 1x op een stukje wit kaart karton deze is uitgeknipt en net iets onder de andere geplakt met dimensionals de bloemetjes op de voorste boog, zijn nog een  gesempeld en uitgeknipt en boven op de andere geplakt. 


Het lijntje komt van de stempel set swirly frames 
Bij de stempelset zit ook een bijbehorende die/stans set, zelf heb ik de stempelset zonder deze besteld, het is allemaal goed uit te knippen mocht je hem wel met dies/stansen willen hebben bestel dan de bundel omdat je dan 10% korting krijgt. 

De slingers zijn met dezelfde kleuren in gekleurd en aan de binnen kant gestempeld 
Het is een vrolijke kaart geworden.
hieronder de kaart die ik zelf zo leuk vond en in de catalogus staat.  

Product List 
Prettiest Birthday Cling Stamp Set
€ 28,00
Prettiest Birthday Bundle (English)
€ 61,00
Swirly Frames Photopolymer Stamp Set
€ 25,00
Cherry Cobbler Stampin' Blends Combo Pack
€ 11,00
Clear Block E
€ 14,50

Links by TheseAreMyStamps.com

    

Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.