23 januari 2021

Seashell 3D embossing Folder met champagne mist

De seashell 3D embossing folder is van de Sand & Sea collectie, er is een geweldig bijpassende die/stans die het de vorm precies uitsnijdt, maar vandaag gaan we alleen voor de embossing folder. wil je zien hoe ik dit gemaakt heb kijk dan naar het filmpje  

De bovenste kaart is gemaakt van  seaside Spray kaart karton de heb ik eerst embossed met de seashell embossing folder daarna ben ik er met een blending kwast en champagne mist overheen gegaan. Ergens heb ik zoiets al gezien maar dan met de witte shimmery mist die Stampin'Up! in de verkoop heeft, ik had de witte shimmery mist niet en dacht ik probeer het met de champagne mist het effect is echt super tof. Het is een soort kleurige parelmoer geworden als je de witte variant gebruikt krijg je dus echt het parelmoer effect, met de champagne mist word het is rozer. 

de kaart hieronder is in coastal cabana. 
Mocht je het filmpje gemist hebben klik dan op de foto hieronder. 

Product List
Seashells 3 D Embossing Folder
€ 11,00
Friends Are Like Seashells Photopolymer Stamp Set
€ 31,00
Champagne Mist Shimmer Paint
€ 9,75
Frost White Shimmer Paint
€ 9,75
Sand & Sea Suite Collection
€ 110,75

Links by TheseAreMyStamps.comOnline shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.