11 januari 2021

Simpele Pyjama Zondag met Darling Donkey

Vandaag de kaarten die ik gisterochtend maakte tijdens de Facebook live in de groep simpele pyjama zondag. De combi darling donkeys met de pretty perennial set had de meeste stemmen gehad. 
Bij het opslaan van het filmpje ging iets mis het is dus alleen te zien in de groep klik op de foto hieronder om bij het filmpje te komen nog geen lid van de groep wordt dan lid en kijk gezellig mee iedere zondag ochtend om 10:00 gewoon gezellig even de dag beginnen. 

Voor de kaart hieronder gebruikte is de masking techniek hierbij verberg  je de stempel die op de voorgrond wil houden in dit geval de bloemen en blaadjes en stempel dan de stempel erover heen zo is het net of de ezel achter de bloemen staat of zit. 


Happy is 2 x gestempeld 1x met de volle inkt en de 2 x net ernaast zonder opnieuw te inkten De kaart hieronder is naar voorbeeld van een kaart sketch, de bloemen zijn gestempeld in merry Merlot, poppy parade en so saffron. De blaadjes in mossy meadow. 
Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.