13 februari 2021

Art Gallery simpele kaart


Deze kaart ziet er misschien heel ingewikkeld uit, maar is het niet, ik maakte een filmpje waarin je kan zien dat het niet heel moeilijk is. Het is het papier en de transparante opleg met gouden bloemen, die zo mooi bij elkaar passen deze 2 op elkaar geven al zo een mooi effect. 


Van dit papier maakte ik ook de bedank kaarten voor mijn team. 


Daar is het woord Dank je Wel in gold leave utigevoerd. 

Het Team kreeg ook een cadeautje van mij deze maand namelijk design papier een doosje embelishments een kaart en een basic white note card kaartje 
Voor deze kaart gebruikte ik de verf reliĆ«f  embossing folder voor het oranje papier,hier heb ik de tranparante opleg met gouden bloemen op gelegd.  


De bloemen zijn gestempeld in Pumkin Pie met daarover heen Poppy parade en imitatie goudblad.


Voor het filmpje wat ik maakte klik dan op de foto hieronder.
Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.