19 februari 2021

Bedankt kaarten

Deze kaarten maakte ik al in November voor mijn klanten en team leden, met de stempelset enjoy the moment. De basis van deze kaarten is real red deze kleur combineerde ik met meerdere kleuren per kaart nooit meer dan 2. 1 kaart week af in kleur, dat was omdat deze klant helemaal niet van rood houdt en als lievelingskleur bermuda bay heeft. 
verder gebruikte ik de essential tag pons deze ponste ik 6 x per kaart uit wit kaartkarton. 

Groetjes Barbara


ps. als je besteld krijg je altijd een kaart toegestuurd

Product Lijst

    


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling. Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.