08 februari 2021

Facebook live simpele Pyjama zondag

Tijdens de simpele Pyjama zondag maakte ik deze 3 kaarten 1 voor valentijn 1, bedank kaart en een baby kaartje die gestuurd kan worden als de baby geboren is of als iemand zwanger is en je weet dat het een jongetje is natuurlijk kan je dat laatste kaartje in het groen stempelen of in het geel dan is het een neutraal kaartje. Ik maakte gebruik van de silver edge kaarten uit de koopjes hoek deze zijn er ook met een gouden rand en super makkelijk om een leuke kaart mee te maken. 


De tekst in zilver is You Make my Heart Happy deze tekst komt uit de Punch party stempel set en deze set is gratis bij een bestelling van €375, dat is een heleboel geld, maar dat zijn dan ook een heleboel stempelspullen om de corona lock down door te komen.  


Het lint is wit gekreukeld, die ik heb ingekleurd, met de donkere apple green blend. Je kunt dit lint ook met de stampin markers kleuren dan moet je het wel goed laten drogen, met de stampin blends is het lint sneller droog dit omdat deze op alcohol gebaseerd 


Dit baby kaartje is echt een snelle kaart in de #simplestamping vorm voor dit kaartje heb ik een note card gebruikt. 

Klik op de foto hieronder om het filmpje te kijken. 

groetjes Barbara
Product List 
Lots Of Heart Photopolymer Stamp Set
€ 21,00
Lots Of Heart Bundle (English)
€ 58,50
Many Hearts Dies
€ 44,00
Silver Foil-Edged Cards & Envelopes
€ 12,00
Whisper White 1/4" (6.4 Mm) Crinkled Seam Binding Ribbon
€ 9,00

Punch Party Host Photopolymer Stamp Set (English)

€ 0,00


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.