22 februari 2021

Kylie Bertucci's international blog highlights winners top ten

In februari deed ik mee aan Kylie Bertucci's international blog highlights winners top ten.  je kunt dan stemmen op 5 kaarten die jij het  mooiste vindt. De 10 projecten die de meeste stemmen krijgen mogen dan mee doen aan Kylie's international blog highlights winners hop. Mijn kaart eindigde op de 7e plek wil je weten welke kaart dat was kijk dan helemaal onder aan dit blog. 

Ik gebruikte voor deze kaart de Sale a Bration Stempel set A touch of inkt, zelf vind ik dat echt een prachtige set. Je kunt hem inkleuren me de stempels die erbij zitten of met de aqua painters, dat heb ik deze keer gedaan doordat je een soort aquarel maakt, maakt het niet uit dat je buiten de lijntjes komt ten minste dat vind ik. 


De kaart met de vlinder heb ik gemaakt tijdens het filmen. Zelf heb ik nog niet zo heel veel met de aqua painters gedaan het is dus even oefenen. Ik heb er echt een proef blaadje bij gehad, het belangrijkste is eigenlijk de basis het papier ik heb voor deze kaarten gebruik gemaakt van het shimmer white papier die mooie papier heeft van zich zelf al een mooie schittering en kan er redelijk tegen als het nat wordt. Dit is niet onbelangrijk als je met water en inkt gaat knoeien. Zo noem ik het maar even. Het is namelijk heerlijk knoeien met inkt, water en papier. De blaadjes boven in de kaart zijn van de stempelset Natuurlijk voor altijd deze zijn met verschillende kleuren groen gestempeld. Bij de kaart met de Vlinder heb ik nog gebruik gemaakt van een zwarte achterkant dit is basic black cardstock. 


Bij de vogel had ik dat niet gedaan en ik miste daar toch iets. De kleur magenta madness blijft zo lekker vel van kleur. De spikkels op de kaart is gedaan met de aqua painter en wat inkt en dan tikken op je hand met de verf punt boven je werk. 


Klik op de afbeelding hieronder om het filmpje te zien. Hieronder de kaart waarmee ik genoeg stemmen kreeg om mee te doen met de winners top ten. Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

16 opmerkingen:

 1. Stunning cards Barbara such beautiful colours love them. Loving the whole layout of your cards they are amazing. Well done for coming in the top ten winners your winning card was fabulous x Natalie Arnold

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love this stamp set and your cards are so lovely!
  Congrats on making it to the top ten!
  Groetjes, Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Such pretty cards Barbara with such beautiful colours. I love this stamp set too.
  X Liane

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. thank You, it is i think my favorite from the Sale a Bration this year.

   Verwijderen
 4. Great card and congrats on making the Top 10

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Your colors are A-MAZ-ING! Love your cards and the shown technique!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow! Love both these cards Barbara! Stunning! Congrats on making it to the top ten bog hop this month!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you for giving me and others a change to participate in your montly blog hops. I was so excited to reach the top 10 this time.

   Verwijderen
 7. Stunning card Barbara! I love both your cards and this is such a neat technique! Congrats on making Kylie's Top 10! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.