26 maart 2021

Floral essence van Stampin'Up!

Een tijdje terug bestelde ik het glitterpapier in de kleuren van de regenboog. Dit papier is onderdeel van de artistry blooms prductset. het is echt geweldig je hebt van de glitterpapier  waarbij als je er met je nagel overheen wrijft je hele bureau onder de glitters ligt. Dit gebeurt niet met dit glitter papier de glitters blijven allemaal netjes op het papier zitten en toch glittert het papier geweldig mooi. 


Het is wat lastig om al die glitters op de foto te krijgen maar de glitters zijn er  echt. 


De bloem is van de stempelset Floral Essence en met de bijbehorende Perennial Flower  pons heb ik de stempels uitgeponst 


De eind maat van de kaart is 10,5cm x 14,8cm Soms heb ik gewoon een stuk wit cardstock liggen en dan kijk ik of ik er nog een kaart van kan maken ik vermoed dat de flap 5,5cm is dus dat het card stock 16cm was ik heb dit op 10,5 gescoord zo kreek is een kortere voorkant. 
het papier doet de rest. 
De bloem blaadjes zijn ingekleurd met de water painters. het lint is mijn favoriete lint dit is eigenlijk wit lint maar je kan het kleuren met de blends of de markers mijn voorkeur gaat uit naar de blends omdat deze inkt sneller droog is en minder vlekken geeft. 
Product LijstOnline shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.