08 maart 2021

Simpele Pyjama Zondag met Free as a Bird

Deze week won de Free as a bird stempelset de poll in de groep simpele pyjama zondag van de hey (birthday) chick stempelset met een verschil van 1 stempelset 


De basis van de kaart hieronder is Balmy blue cardstaock deze is gestempeld met de bloemetjes van de de stampelset free as a bird, in de kleuren night of navy, pretty peacock en misty moonlight. Op het vellum zijn de vogels in versamark gestempeld en in wit geembossed de tekst is een strookje wit cardstock en de tekst is in night of navy gestempeld. 


De kaart hieronder is een kaart in de de maat 15,5cm bij 14,8 het is een stuk kaart karton wat over is en waarmee je net geen omgevouwen kaart mee kan maken, op deze manier is het een soort fun fold kaart de basis is flirty flamingo en het design papier erop is in de kleur blushing bride. het vogeltje is ingekleurd met de water colour pencils in de kleuren coastal cabana, bermuda bay en night of navy. 
het leuke lint is het Whisper White Polka dot Tulle ribbon wat echt zo super leuk is met die stippen. 
De kaart hieronder is de 1e kaart die ik zondag ochtend stempelde het is echt een #simplestamping kaart.  Hoe ik dat gekleurde ovale rondje zo gekregen heb zie je in het filmpje van de Facebook live
Natuurlijk is de binnen kant en de enveloppe mee gestempeld. 


Klik op de foto hieronder voor het filmpje. Groetjes barbara 

Product LijstOnline shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.