23 maart 2021

Special someone en de impossible card

Deze kaart noemen ze een impossible card de onmogelijke kaart dus, maar hij is best simpel om te maken. In een filmpje laat ik dat zien klik hier 


De stempelset die ik gebruikte voor deze kaart is de Special someone ik ben echt gek op dat wasbeertjes ik was dan ook heel bij dat deze set vorig jaar door ging in de jaarcatalogus en dat er zelfs dies bij kwamen dat maakte het wel een stukje makkelijker ik hou niet zo van fussy cutting. het papier wat ik gebruikte is van de Dandy Garden serie dit papier heeft aan 1 kant een hele drukke kant en de andere kant is vrij rustig ik vond het leuk om deze blauwe misty moonlight kant te gebruiken. 


Eigenlijk is he teen vrij simpele kaart geworden met weinig poespas. Het papier met design doet zijn werk zeg maar. 


Zie hieronder voor de maten van de kaart  om te zien hoe ik deze kaart maakte kijk dan op mijn filmpje.  Tijdens het filmpje laat ik ook zien hoe je het design papier kan snijden zodat het in 2 stukken direct op je kaart past. Klik op de afbeelding hieronder voor de link naar het filmpje. 


Morgen staat er nog een impossible kaart op mijn blog die heeft de maat 11cm x15cm. Voor die kaart heb ik gebruikt gemaakt van de Snailed it stempel set en het papier. 
Product Lijst
Special Day Dies
[153587]
€ 35,00
Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.