18 maart 2021

Stempeldozen met tijdloze tulpen

Tijdens de facebook live van de Stempeldozen Elles de Lang en Barbara van den Boom op 11 maart gingen we aan de slag met de tijdloze tulpen. Deze week is het de week van de stempeldozen afgelopen dinsdag hadden we ook als een stempeldozen project ik liep wat achter maar inmiddels gaat het schema weer goed komen onderaan dit bericht vind je een link naar het versnelde filmpje. 

Ik maakte deze 2 kaartjes het design papier van de bovenste is van de true love designer series paper en op de kaart hieronder gebruik ik het design papier artisan. 


klik hieronder voor het versnelde filmpje daar het geluid nog steeds niet ok is, omdat er een enorme echo op zit is het filmpje versneld. 
Op 18 maart zijn de stempeldozen er niet, maar 25 maart zijn weer terug om 20:00 met of pasen of natuurlijk voor altijd die keus kan je zelf in vullen op de poll in de groep stempeldozen klik hier  om naar de groep te gaan nog geen lid wordt dat dan. 


Groetjes BarbaraOnline shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.