20 april 2021

Nothing's better than Chocolate bon bon doosje

De super leuke love you always treat boxes staan in de mini catalogus, ik heb ze al een hele tijd in huis maar nog niet veel mee gedaan terwijl ze zo super leuk zijn. Het zijn een soort lucifer doosjes maar dan wat groter de maat is als volgt 10,3 x 6,8 x 3,8 cm, ik maakte een filmpje waarin in het onderstaande doosje maak zie link onderaan dit bericht.


Ik versierde het doosje met het design papier siertuin/ornate garden wat in de oude jaarcatalogus stond en nu in de laatste kans artikelen lijst staat met korting. 


Ik gebruikte de nieuwe tag dies om het label te maken en stempelde de chocola bonnons in early espresso en embosde de randen met goud embossing poeder. De tekst is van de stempel set Nothing's Better Than net als het gestanste tekst Chocolate die is van de bij passende dies set. 


Ik vulde de treatbox met wat lekker celebration chocola zo is het echt een leuk feestje om weg te geven. Ohja er past ook een cadeau kaart in ook leuk om zo weg te geven. 

Klik op de foto hieronder voor het filmpje 

Groetjes Barbara 


Product Lijst
Nothing's Better Than Bundle
€ 56,50
Ornate Garden Specialty Designer Series Paper
€ 18,00
Love You Always Treat Box
€ 11,00
Mini Stampin' Cut & Emboss Machine
€ 73,00
Stampin' Dimensionals
€ 5,00

Links by TheseAreMyStamps.com


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.