09 april 2021

Om 10:00 ga ik live op Facebook

Jippie gister kwam mijn preorder binnen. Hebben jullie dat ook je weet wat je besteld en als het dan binnen komt is het toch altijd weer een kleine verrassing. Deze keer zaten alle nieuwe in colors erbij 2 complete suits waarvan 1 met een Nederlandse stempelset en 1 stempelset 
2 losse dies sets oh helelemaal leuk om daar mee los te gaan Vandaag ga ik om 10:00 uur live op mijn eigen Facebook pagina. Ik laat zien wat er in de suits zit die ik besteld heb. Welke mooie nieuwe kleuren erbij komen en we gaan kijken bij welke kleuren die mooi combineren. Ik heb al gestempeld met die vrolijke viooltjes uit de nieuwe jaar catalogus. 


Wat ik hieronder gedaan heb ik laat het je weten om 10:00Zie ik je om 10:00 tijdens mijn Facebook live. 


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.