13 april 2021

Pluk de dag van Stampin'Up!

De stempel set pluk de dag is 1 van de Nederlandse stempelsets van Stampin'Up! bij deze stempel set kun je 2 bij passende ponsen bestellen. Dat is wat ik zo leuk vind aan Stampin'Up! dat het zo mooi bij elkaar past er is een grote daisy pons en een medium daisy pons en bij allebei is dus een bij behorende stempel voor de kaart van vandaag maakte ik gebruik van beide ponsen en gekleurd cardstock. 


Ik gebruikte calypso coral cardstock en witte inkt om de bloemen te stempelen. Ik stempelde 3 grote en 3 kleine bloemen die ik inkleurde met de water color potloden in de kleuren crushed curry, daffodile delight en wit voor de steel gebruikte ik old olive en wit. 


Het is zo leuk om met de potloden te werken, er zijn 2 pakje 1 met 10 potloden en 1 met 13 potloden je met 1 van de 2 heb je dus altijd minimaal 10 verschillende kleuren om je stempels mee in te kleuren gebruikt je daarnaast nog een blenderpen dan kan je de kleuren ook heel mooi mengen met elkaar.

Klik op de foto hieronder voor het filmpje.
Groetjes Barbara

klik op de stempelset hierboven om te zien welke producten ik  gebruikte.


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.