24 april 2021

verjaardagskaarten per post naar mij.

Echte post is echt veel leuker ik kreeg op vrijdag al een stapeltje kaarten in de bus zo leuk ik had eerder die week al een kaartje ontvangen ook voor mijn verjaardag hoe tof is dat zo leuk post. Omdat ik zaterdag pas jarig was heb ik alles netjes dicht laten zitten zo kon ik de spanning een beetje opvoeren 
maar om 00:00 heb ik alle enveloppen open getrokken.
 


Voor mijn verjaardag kreeg ik de volgende kaarten. Degene hierboven kreeg ik van Ellie


hierboven is van Bouwina Honingh


Anneliese


Gerda


Margreet

Thea

Maya 
Ellen 


Petra gemaakt door Elles de Lang 


Elles de Lang 

Op de donderdag na mijn verjaardag kwam team lid Margreet even langs om een cadeautje te brengen een paar eigen gebreide sokken Margreet kan behalve heel leuk en mooi knippen en plakken ook heel goed breien.


Zijn ze niet geweldig ik ben er zo blij mee. Ik maakte een Filmpje met alle kaarten erin. 
Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.