12 mei 2021

Mijn gigantische Stampin'Up! bestelling uitgepakt.

Gisteren liet ik tijdens een Facebook live zien wat ik allemaal besteld had uit de nieuwe Jaarcatalogus, al zeg ik het zelf het was best een gigantische bestelling. Alles wat ik besteld heb is zeker een jaar leverbaar en bruikbaar dus voor mij als demonstratrice dan. Als je hobbyt dan kun je tot het einde der dagen gebruik maken van al je mooie stempels, ik doe ze zeker nog niet weg degene die uit de collectie zijn, Ik kijk altijd naar wat ik nog kan gebruiken voor opdrachten dus ze blijven zeker nog een half jaar op de plank staan. 

Nu is er dus heel veel nieuw om mee te stempelen ik kreeg 14 nieuwe stempelsets binnen om maar iets te noemen. waarvan 5 co√∂rdinerende dies hebben en 1 een bijpassende pons. Tijdens de Facebook live liet ik alle stempelsets even zien de meeste waren ook al gestempeld zodat je duidelijk kan zien wat de stempels op het super basic white papier doet. 
Al mijn Bundels die ik besteld heb zitten op plankjes gestempeld op basic white die in het atelier hangen om zo te laten zien hoe gaaf ze zijn. 
Zie de foto's hieronder de namen van de bundels staan er onder. 
en klik hier voor het filmpje 

Klik op de afbeelding hieronder voor de film
Klik hier voor de lijst met bestelde producten.  

Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.