22 mei 2021

Right behind you en pansy petals

Door een foto in de nieuwe jaarcatalogus 2021-2022 kwam ik op dit idee (zie blz.85) een insteek kaart met verschillende tags die je dan cadeau kan doen aan iemand waar je bijvoorbeeld op visite gaat in plaats van het bosje bloemen wat je anders nog wel eens mee neemt. Het touwtje om de kaart heen is lang zat -om ook wat touw aan de tags te doen. Ik maakte gebruik van de basic border dies en de tailor tag dies, het papier van de pansy petals, de stempelset right behind you & vrolijke viooltjes 


De viooltjes kaart maakte ik al eerder in elke kaart zitten 4 tags van het design papier van en 4 witte tags met tekst erop. 


Van de stempelset right behind you vond ik de bloemen en het hondje echt geweldig en die haalde mij uiteindelijk over om deze super leuke stempelset te kopen. 


de teksten die ik gebruikte bij deze kaart zijn van de stempelset met een Knipoog en van right behind you.


De basis is thick basic white 15cm x 29cm. score dit met de lange zijde tegen de meetlat aan op 9cm aan 1 kant en op 9,9cm aan de andere kant 

Wil je weten hoe ik dit insteek kaartje gemaakt heb kijk dan even naar het filmpje door op de foto hieronder te klikken. 


Groetjes Barbara


Product List

Links by TheseAreMyStamps.com


Wil je lid worden van die grote Stampin'Up! familie en van mijn team stap dan nu in, en sla je slag met deze geweldig aanbieding klik op de afbeelding hieronder of mail me om je aan te melden. Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.