28 mei 2021

Right behind you voor Elles

laatst zag ik op instgram bij iemand die ik ken dat ze elke week een kaartje stuurt naar haar beste vriendin en zij kreeg natuurlijk elke week ook een kaart van haar beste vriendin in de post. 
onder het mom echte post is veel leuker, stuurde ze elkaar elke week een kaartje.Ik stuurde dus dit kaartje naar mijn beste vriendinnetje Elles de Lang met de vraag of ze het een leuk idee vond om elkaar elke week of 1x in de 2weken 1x in de maand een kaartje te sturen. Ze was super verrast met het kaartje. Ik had haar namelijk niet verteld natuurlijk dat er post onderweg was naar haar. Ze vond het ook een super idee, je zal dus vaker een kaartje voor Elles tegen komen op mijn blog net als een kaartje van Elles. 


Deze leuke kaart van 2 vriendinnen op een fiets is van de Right behind you stempelset van stampin Up! het is zo een leuke set de meiden op de fiets zijn leuk getekend maar ook het hondje en de bloemen zijn bij mij favoriet. 


Ik wens jullie een prettige dag vandaag als het goed is gaat het zonnetje schijnen en wordt het wat warmer heerlijk kan niet wachten dat het weer wat beter wordt. Product Lijst
Right Behind You Cling Stamp Set
€ 25,00
Tuxedo Black Memento Ink Pad
€ 7,50
Basic White A4 Thick Cardstock
€ 10,00
Basic White A4 Cardstock
€ 11,75
Bronze & Ivory Stampin' Blends Combo Pack
€ 11,00


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.