10 juni 2021

Met bleek je cardstock inkleuren

Een tijdje terug keek ik naar een filmpje van Kylie Bertucci, zij gebruikte bleek om de kleur van het cardstock te veranderen dat gaf zo een leuk effect het soft succulent werd geel. Reden voor mij om eens te experimenteren met bleek en gekleurd kaart karton. Ik gebruikte uiteindelijk de stempelset flowers of friendship voor deze kaart en gorgeous grape, highland heather, en just jade cardstock deze kleuren werden blauw achting van het bleek zo een grappig effect. In het filmpje wat ik maakte zie je nog meer kleuren voorbijkomen die ingekleurd zijn met bleek. Klik hier voor het filmpje 

Doordat de kaart zelf in zwart wit is spat de kleur van de kaart af. 


Voor het filmpje klik je op de foto hieronder. Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.