07 juni 2021

simpele pyjama zondag met sweet ice cream

Tijdens de simpele Pyjama Zondag begon ik super simpel en werd het steeds is lastiger.De heerlijke waterijsjes stempelde ik in echte chemische kleuren voor ijsjes dan ik combineerde 2 kleuren zoals pollished pink met coastal cabana, misty moonlight met fresh freesia en pollished pink met daffodille delight. De stokje stempel ik in black berry blizz 


De 2e kaart deze ochtend wordt een schudkaart. 


Ergens heb ik gezien dat iemand van het ijsbolletje een beertje maakte die wilde ik ook eens proberen ik maakte een beren kopje en gebruikte de stempelset van de You are my anchor kit om de kaart verdee te versieren.
Klik op de afbeelding hieronder om de Facebook Live te bekijken. Groetjes Barbara Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.