01 juli 2021

All for Baby in een all dressed up tasje


Zijn ze niet super schattig deze baby tasjes 1 voor een meisje en 1 voor een jongetje zo is er voor iedereen wel wat De roze maakte ik van de week al en de blauwe filmde ik toen ik m maakte ze zijn super leuk en er past wel wat baby spul in zoals een speen, een paas sokjes een cadeau kaart van de prenetal en nog wel meer van dat baby spul.

Toen er een roze  was moest er natuurlijk ook een blauwe komen ik combineerde de kleuren balmy blue en misty moonlight 2 kleuren die prima bij een baby passen. 

de tasjes embossde is met de checks & dots embossing folder de meisjes met de dots en de jongens met de checks 


zo is het wel een super leuk setjes geworden de roze is in de kleuren blusshing bride en Poppy parade. 


Klik op de afbeelding hieronder om het filmpje te zien. 


Ik hoop dat je dit een leuk project vindt. Voor vragen of opmerkingen over dit blog of filmpje neem dan contact met me op.

groetjes Barbara 
Product List
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.