20 juli 2021

Baby cadeautjes verpakking

Nog 15 dagen dan eindigt de design papier aanbieding het project van vandaag ik gemaakt met het design  papier you're a peach,  waar tot en met 2 augustus 2021 nog 15% korting op zit. Deze cadeau verpakking maakte ik vorig jaar al een keer met ander design papier. Toen de All for baby bundel binnen kwam wist ik dat ik een verpakking wilde maken voor cadeautje dat je geeft als je op kraam visite gaat. 


De zak is nog wat kaal zo maar het lijkt me super om de naam van de baby op de zak te zetten door letters uit te stansen misschien nog een geboorte datum erbij. 


Het labeltje is van de tailor tag labels dies set. 


super toch om zo een cadeautje voor een kraam feestje in te verpakken. zo een schattig rompertje, of een super luierpakje past er al gauw in.
Hier in Lexmond hebben mijn kids inmiddels vakantie, zelf ga ik het ook iets rustiger aan doen, het kan dus zijn dat ik niet meer elke dag iets post. ik check wel elke dag mijn mail en zal iets posten als ik iets gemaakt of gefilmd heb zoals dit zakje wat ik gefilmd heb 
groetjes Barbara
klik op de foto hieronder om te zien hoe ik dit zakje maakte. 







Product List
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

De tutorial bundel planten post is nu te bestellen voor €10,00 of gratis bij een bestelling van €40,00. 









Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.