12 juli 2021

Simpele Pyjama zondag met Count on Me


Oh dat beertje van de Count on me stempelset van Stampin'Up!® wat je zo kan aankleden blijft me bezig houden ik vindt haar/hem zo leuk dat ik het vandaag tijdens de simpele pyjama zondag niet kon laten om de beer weer aan te kleden, deze keer in Bikini met de blauwe strepen van het perziken design papier achter zich. 1 is er in spiegelbeeld gestempeld. Zij is wat raffelig langs de kanten maar lijkt zo meer op een teddybeer. De beren zijn daarna ingekleurd met de potloden deze zijn hier echt nog favoriet en gaan dus mee op vakantie als we gaan, je heb zo 10, 13 of 23 kleuren bij je om in te kleuren meer heb je eigenlijk niet nodig en ze nemen weinig ruimte in, des te meer andere spullen kun je mee nemen. 


Van de stempelset had ik tot nu toe alleen nog maar met de beer gestempeld en met de Pingu├»n dus vond ik wel dat ik vandaag ook met dieren van deze stempelset aan de slag moest, het werd als eerste de Kiwi zo een grappig beestje deze springt over het hele vel en verkleurd daarvan grappig toch. Als laatste eindigde ik zoals ik meestal begin op de simpele pyjama zondag. met een heel simpel kaartje ik stempelde een gedeelte van de kangaroo in de hoek van de kaart en de tekst van harte beterschap van de stempelset met een knipoog.  


Het was weer een super leuke ochtend altijd fijn om de ochtend zo te beginnen. 


Wil je zien hoe ik de beer een bikini aantrok klik dan op de foto hieronder. 


Alles wat ik gebruik is van Stampin'Up! klik op de foto's hieronder mocht je deze kaarten ook willen maken. 

Product List
Blender Pens
[102845]
€ 14,50

Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.