25 juli 2021

Stempeldozen stempelen jul-aug minicatalogus '21

De stempeldozen uitdaging van deze week was stempel een kaart met een kerst/najaar stempelset die geen kerst/najaarskaart is. 

Ik gebruikte de joyful live stempelset om dit leuke varkentje te stempelen de sjaal in een frisse vrolijke kleur gestempeld en in de beker zit koffie of thee dat kan bij elke temperatuur. Door het vrolijke papier van de whimsy & wonder design papier dit mooie "kerst"design papier kan dus voor meer gebruikt worden dan kerst.  


De tekst speciaal voor jou gemaakt is zo leuk en voor veel doeleinde te gebruiken. 

Deze verjaardagskaart maakte ik met de Whimsy & wonder suite  nou ja met het design papier voor de cadeautjes  de stansen voor de slingers en de pijl en de stempelset voor de stippen op de achtergrond.  erg grappig om te proberen een keer iets anders te stempelen dan waar de stempel set bedoeld voor is.

Heb je nog geen mini catalogus ontvangen dan wil ik deze graag naar je toe sturen. mail mij je adres gegevens dan stuur ik de catalogus jou kant op.  
De tutorial bundel planten post is nu te bestellen voor €10,00 of gratis bij een bestelling van €40,00. 

Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.