03 juli 2021

Watercolor pencils en waarom ik ze zo leuk vind.

De Water potloden van Stampin up heb ik vrij snel aangeschaft toen ik begon met Stampin Up. Misschien den je wat moet je met potloden als je markers en blends heb ja die had ik toen nog niet, die moet je sparen want de blends in 1 keer aanschaffen in een dure gelegenheid. en met de potoden heb je 23 kleuren dit perfect passen bij het kaartkarton en de inktpads, maar zelfs als je alleen maar zwarte inkt heb zijn deze potloden geweldig je kan er alles mee inkleuren zelfs op gekleurd kaart karton. 


De kaart hieronder maakte ik als eerste ik vindt hem super goed gelukt en ben er best een beetjes trots op wat vindt jij? Ik gebruikte de color & contour stempelset voor de bloemen en de big wish stempelset van Stampin up voor de tekst. 
Als je het goed wil doen dan is het wel aan te reden om de blender pennen erbij te bestellen. als je shimmer white of aquarel papier gebruikt kan je ook een kwast en wat water of natuurlijk zo een mooie waterpainters.  


Tijdens een YouTube live op 1 juli maakte ik deze 3 kaartjes die je  hier onder en hierboven  ziet. 
deze zijn gemaakt met de flowers for friendship bundel. 


De kaartjes met de kikker is van de Prince & Princess, de tekst is van de Nederlandse stempel set met een knipoog.De schelp van de set Friends are like like seashels  was een lastige om in te kleuren ik stempelde de stempel op grijs met grijs en kleurde hem in met coastal cabana en balmy blue,
Zoek ze op de watercolor potloden het zijn mijn favorieten op het moment. Je maakt er op een simpele manier geweldige kaarten mee, ik hou ervan en kom van dat kleuren helemaal tot rust wil je zien hoe ik deze kaarten maakte klik dan hier voor het filmpje 

Product List
Blender Pens
[102845]
€ 14,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Water Painters
[151298]
€ 14,50Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.