02 augustus 2021

Simpele Pyjama zondag met Classic Cloche & Northing's better than

Deze week hadden we een gelijke stand in de poll. Gelukkig zijn beide stempelsets prima te combineren de chocolaatjes passen heel goed in de stolp van de classic cloche stempel set van Stampin'Up!©. 

 


Het 1e kaartje is een super simpel kaartje ik ponste een 2 1/4 rondje uit een post it blaadje stempelde de vogels in 3 stappen en plakte het open rondje om de vogels heen en ging zachtjes met de blending borstels over de de stempelafdruk heen met daffodile delight en misty moonlight 

Als 2e kaart maakte in een schudkaart met behulp van de cloche shaker domes. ik versierde de buitenkant met wat kerstbomen en een vogeltje en tak uit de classic clouche bundel. Het design papier komt uit de jaarcatalogus van 2021-2022 en heet tidings of christmas. (tot en met 2 augustus'21 is dit nog in de aanbieding met 15%korting) De classic cloche bundel is vanaf 3 augustus '21 te bestellen. 


Uiteindelijk met tekst van de fantastische feestdagen set 
De laatste kaart was de combinatie de chocolaatjes van de nothing's better than stempelset samen met de classic clouche stempelset. heerlijk zo een berg chocola ik kan dat niet lang zo mooi laten liggen eigenlijk moet dat gewoon gelijk op als ik dat in huis heb. 


hier alle 3 de kaarten van deze week samen allemaal weer in een geheel eigen stijl gemaakt door mij zo grappig ik vind heel veel leuk en leuk om te doen, nou ja behalve de kleur bruin dan maar zoals je ziet gaat dat me steeds beter af. 
Klik op de afbeelding hier onder om het filmpje te zien. 


Voor 8 augustus staat er een nieuwe poll op de groep Simpele pyjama zondag zie de link onderaan dit blog bericht 


Aan het eind van elke Facebook live trek ik 1 persoon uit de lijst mensen die tijdens de facebook live laten weten dat ze meekijken voor te reageren, deze persoon wint een kaartje. 

Product List
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00De tutorial bundel planten post is nu te bestellen voor €10,00 of gratis bij een bestelling van €40,00. 

Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.