17 september 2021

Plakboeken avond

Plakboeken maakte jij die ook vroeger, als je foto's meestal van de vakantie samen met de bonnetjes entree kaartjes het adres van een vriendje/vriendinnetje en je foto's in een boek plakken. Ik heb een behoorlijke rij van dit soort plakboeken staan en vind het vaak een feestje om ze weer door te bladeren er staat vaak tekst bij en soms een vriendin die ik al jaren niet meer gezien hebt. Er zijn heel veel mensen dit de fotos nog steeds afdrukken en er prachtige scrapboeken van maken vaak gebruiken ze hier verschillende materialen voor en ontstaan er prachtig ontworden scrapboeken vanuit het niets ook het boek wordt vaak zelf gemaakt prachtig is dat. De meeste mensen hebben echter duizenden foto's in een cloud staan en doen hier niets mee, behalve dan af en toe een foto erbij zoeken.   Tegenwoordig staan de foto's ergens in een cloud en drukken we ze bijna niet meer af.  Daarom bied ik de mogelijkheid om wel wat met die foto's te doen, 1x in de maand is het plakboeken avond. Tijdens zo een avond gaan we aan de slag met je foto's (mocht je mee willen doen weet ik een goedkoop adresje om je foto"s mooi af te laten drukken) de ene keer maken we funfold bladzijde in het plakboek de andere x maken we er een plakboek avond van en maken we mooie pagina's met behulp van stempels, design papier een kaart karton of letter stansen en ponsen gewoon welk thema ook meestal is er wel iets wat we kunnen gebruiken.  


De foto hierboven is van de plakboeken avond hier zijn 2 mooie bladzijdes gevuld voor de foto's naar Parijs 


De foto hierboven is uit het boek van mijn jongste dochter het betreft haar afscheid van groep 8. 


Ook hier werd druk aan het album gewerkt boven tijdens een plakboek avond en onder met een fun fold avond Behalve druk plakken en kippen is het ook nog een super gezellig op zo een avond met elkaar kijken hoe je je foto's mooi in kan plakken. Samen aan de bak is echt leuker dan alleen. 

hierboven de resultaten van een plakboek avond en hieronder hadden we een waterval gemaakt om de foto's op te plakken. 


Heb jij zin gekregen om ook je foto's uit de cloud op papier af te drukken en er een mooi boek van te maken,  neem dan contact met me op de eerstvolgende plakboeken avond is op 27 september. Kosten voor de avond zijn €12,50 we starten om 19:30 tot ca 21:30. de prijs is incl. materiaal, uitleg en koffie/thee wat lekker en fris. 
klik hier voor de workshop agenda. Wil je met meerdere mensen komen dan kunnen we altijd kijken naar andere mogelijkheden. 

De tutorial bundel planten post is nu te bestellen voor €10,00 of gratis bij een bestelling van €40,00. 

Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.