13 september 2021

Simpele pyjama zondag met Sweet Treats voor de zoete verleiding!


Taarten stempelen wie wil dat nou niet. Deze set uit de mini catalogus aug-sep van Stampin'Up!® is heel veelzijdig te gebruken voor meerdere doeleinde zo zie je als je de blaadjes van de grote taart afhaalt en het toefje van de muffin gebruikt je een gewone verjaardags taart krijgt helemaal in het wit kan ik we zo voorstellen dat het een bruidstaart wordt. 

De #simplestamping kaart is gestempeld op sahara sand kaart karton, De standaard en de stolp zijn gestempeld in cherry chobler. De taart in early espresso en ingekleurd met de watercolor potloden in de kleuren granny apple green en pumpkin pie. Het toefj bovenop is ingekleurd met wit. 


Voor de kaart hieronder maakte ik gebruik van het design papier painted Christmas 


Een stukje transparant papier voorop waar de taart op geplakt is. aan de achterkant heb ik uiteindelijk een standaardje gemaakt de kaart bleef uit zichzelf niet staan dus had iets extra's nodig. 


De schud kaart kwam her nog achteraan de stempelset Sweets & Treats werk samen met de stolp uit de cloche stansen je kan die bundel dus prima combineren met deze stempelset. Het achter grond papier is zo mooi dat heet "Vredige winter" (peaceful Place) de taart is in smokey slate gestempeld en wit gelaten ik ben er alleen met de wink of stella overheen gegaan. 
Als laatste het label dat ik mee stuur met de winnaar van een gewonnen kaartje. Elke week aan het eind van de facebook live schrijf ik alle namen op van degene die reageren tijdens de live uitzending en daar trek ik een naam uit degene wint een kaartje die stuur ik dan op daar doe ik natuurlijk ook een persoonlijke notitie bij deze week op dit label. Deze week was Margreet de winnaar. 


Ik heb eerst 3 muffins op een post-it gestempeld en uitgeknipt daarna ben ik een berg gaan stempelen en inkleuren. 
Klik op de foto hieronder om de facebook live op YouTube te bekijken 

groetjes BarbaraProduct List
Cloche Dies
[156386]
€ 35,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

De tutorial bundel planten post is nu te bestellen voor €10,00 of gratis bij een bestelling van €40,00. 

Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.