25 oktober 2021

Simpele pyjama zondag met Hof van Eden

Hof van Eden is de nieuwe bundel met productpakket die van 2 november voor iedereen te bestellen is. Als demonstratrice kon ik de bundel met bijbehorende product pakket al deze maand bestellen. Het is een Leuke Nederlandse stempel set met een stansen set, die je als bundel met 10% korting koopt.  


De stansen en Stempel set vullen elkaar aan maar er zijn geen stansen die de stempels uitstansen. ze zijn dus prima los van elkaar te gebruiken. 


Het design papier, katoen papier en de garden gems zijn alleen verkrijgbaar tot en met 3 januari, daarna gaat het uit de collectie. De bundel komt terug in de mini catalogus jan-jun ''22. 

Dat strookje voor de tekst is echt super en voor zoveel teksten te gebruiken. 


Voor het katoen papier is het even zoeken wat je daar mee kan doen, voor de kaart hierboven heb ik het embossed en in het midden gescheurd door er een kruis in te scheuren en deze open te vouwen. 


Ik heb een voorboeking formulier gemaakt mocht je de bundel of het papier of de hele collectie willen bestellen klik dan op de foto hieronder hier vind je ook de prijzen. Bestel je de collectie krijg je er een uitleg bij om de projecten die je hieronder ziet te maken. 
(deze is in het Engels) De tutorial mini catalogus najaar 2021 is nu te bestellen voor €10,00 of gratis bij een bestelling van €40,00. Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.