01 oktober 2021

#simpelstamping nieuwe uitdaging Oktober

Vandaag begint de nieuwe maand en de nieuwe #simpelstamping uitdaging van Stampin'Up!® 
#simplestamping is geweldig voor een beginner die nog niet zoveel stempel sets of inkt heeft en toch leuke kaarten wil maken. Stampin'Up! heeft elke maand een nieuwe uitdaging, als je deze post met #simplestmaping op je social media dan maak je kans op een prijs, ik heb deze prijs al 2x gewonnen. Zelf vind ik simple stamping een super uitdaging het gaat namelijk vaak om het weglaten en dat is best moeilijk. 
De uitdaging van de maand oktober is 
Thema : Kerst 

Papier is kaart karton geen desingpapier 


Ik maakte dit kaartje met alleen inkt, papier, stempelset en de sequins fot everything. 
Natuurlijk gebruikte ik buiten de inkt en papier ook nog wat basis dingen zoals lijm, dimensionals, een papier trimmer, een take a pick tool en glue dots dat bij kleine lijm puntjes, clear blok om je stempels op te plakken. Met die basis doe je heel erg lang. 


Door de boom een eerst op een klad blaadje te stempelen krijg je een 2e of een 3e afdruk etc. zo heb je meerdere kleuren groen. 

Wil je zien wat ik gebruikte om dit kaartje te maken klik dan Hier 

Klik op de afbeelding hierboven om te zien hoe ik dit kaartje maakte. 

De tutorial mini catalogus najaar 2021 is nu te bestellen voor €10,00 of gratis bij een bestelling van €40,00. Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.