03 oktober 2021

Team Paper-Tree

Als je instapt bij Stampin'Up!® krijg je een upline dat ben ik in het geval van mijn team in mijn team zitten op dit moment 6 leden Margreet, Ellie, Gerda, Monica en Silma, die allen heerlijk stempelen met Stampin'Up! en andere materialen van die 6 is Monica bezig om te kijken of ze van haar hobby haar werk kan maken. zij heeft dan ook een eigen Website kijk daarvoor hier. Verder maken alle dames hele mooie kaarten en andere dingen. Ik vind het zonde om die niet aan de wereld te laten zien vandaar 1x per maand een selectie uit de gemaakte kaarten. Hieronder zie je de kaarten gemaakt in de  maand september door 5 van mijn teamleden. Deze kaarten zijn gemaakt door Gerda van den Schaft, zij verkoop haar kaarten, oa. aan haar dochter, buurvrouw en wie maar wil, 
Silma van drongelen woont in Almere en  is al eerder demonstratrice geweest in een ander team, ze vind het super leuk om nu deel uit te maken van het Paper-Tree team. 
Margreet van der Neut was mijn 1e teamlid en ook zij verkoopt haar kaartjes aan haar dochter en andere liefhebbers. Behalve  plakken en knippen zoals ze zelf altijd zegt doet ze ook geweldig haken en breien. ze maakt prachtige knuffels. Monica zou heel graag haar werk van haar hobby maken, voorheen was ze Tupperware consulente. Ze is heel enorm enthousiast over Stampin'Up!.  Maya Put is een echte stempelaar ze maakt prachtige kaarten en kan enorm genieten van samen stempelen of samen creatief aan de slag te gaan. 


Denk je nou ik wel ook wel in zo een creatief team neem dan contact met me op of schrijf je gelijk in dat kan door hier te klikkenDe tutorial mini catalogus najaar 2021 is nu te bestellen voor €10,00 of gratis bij een bestelling van €40,00. Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.