15 november 2021

Simpele pyjama zondag met snowman season

Op zondag 15 November 2020 begon ik aan mijn simpele zondag verhaal elke zondag live met een simpele projecten en de leden van de groep mochten de combinatie kiezen of de stempelset het doel was en is om nieuwe mensen/klanten te laten zien hoe leuk de producten van Stampin'Up! zijn. Afgelopen zondag op 14 November 2021 was er dus een Jubileum uitzending 1 jaar live uitzendingen in totaal ben ik het afgelopen jaar 48x live geweest op de zondag ik heb er een paar gemist i.v.m vakantie en vaderdag. Als je dan een jaar lang live geweest ben is het tijd om te kijken of het doel bereikt is en hoe leuk en gezellig het ook is op de zondag morgen met de vaste kijkers, heb ik er nog geen nieuwe klanten mee bereikt. Daarom ga ik vanaf volgende week elke zondag morgen live op mijn YouTube kanaal, gewoon om 10:00 net als altijd ook blijft de poll bestaan in de groep alleen ga ik niet live direct in de groep maar op YouTube. 


Dan de kaartjes van deze week met snowman season deze super leuke stempel set zit al 3 jaar in de wintercollectie is al net zo lang mijn favoriet. Deze keer stempelde ik m op shimmery paper en kleurde ik het hoedje met wink of stella voor extra glitter. het leuke winterse papier is van het aardse schoonheid design papier. De sneeuwvlok achter de sneeuw pop is uit de aug-sep'21 minicatalogus. 


deze kaart in rood coastal cabana en flirty flamingo werd uiteindelijk een cadeau kaart kaart als je de kaart open doet zit er leuke verrassing in. 


als laatste een kaart die eigenlijk heel simpel is ik gebruikte het prachtige vredige winter design papier dit zwart/grijs en zilver achtige papier heeft eigenlijk maar weinig nodig. hieronder alle kaartjes nogmaals op een rijtje. 

wil je nou weten welke stempelset en welk papier ik gebruikte klik dan op het boodschappen lijstje. 


Wil je het filmpje zien van deze Facebook live klik dan op de foto hieronder. 
De tutorial mini catalogus najaar 2021 is nu te bestellen voor €10,00 of gratis bij een bestelling van €40,00. Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.