31 december 2021

Awesome Otters samen met Back on you're feet

Dit schattige kaartje maakte ik in opdracht van mijn zwager, of ik een kaartje kon maken voor iemand van de zwemvereniging die ziek was. Dit is het geworden alle zwemmers in het water en de zieke als schildpad tussen hun in. Het kaartje heeft de zieke inmiddels al lang en breed bereikt en helaas liggen alle zwemmers op het droge inmiddels. 

de zwemmende otters zijn vanaf 4 januari gratis mee te bestellen bij een bestelling vanaf €60,00. 

Voor meer info of een catalogus mail naar barbara@papertree.nl Wil je de nieuwe januari-juni mini catalogus ontvangen klik dan op de foto hieronder en vul het formulier in dan zorg ik dat de catalogus naar je toe komt. 


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-28551215
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden voor het ophalen van bestellingen 
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.