09 december 2021

Rainbow happiness voor 2 jarigen

Rainbow of Happiness is zo een leuke set waar je veel mee kan doen helemaal samen met de stansen als bundel en nog leuker in de Sale a Bration die op 4 januari van start gaat staat zelfs bij passend regenboog papier hoe leuk is dat helemaal geweldig toch want dat papier is gratis bij een bestelling van €60,00 noteer dus 4 januari in je agenda. 

Deze 2 verjaardagskaarten maakte ik voor 2 jarigen die na elkaar jarig waren mijn zus is op de zelfde dag jarig als sinterklaas en de man van vriendin en mede stempeldoos Elles Ab en de dag erna is een goede kennis jarig. December is toch een drukke verjaardagsmaand zag ik op de kalender. 
Voor deze kaarten gebruikte ik het regenboog glitter papier wat in de jaar catalogus staat en wat dus op deze stempelset lag te wachten (ik heb het al 1,5 jaar liggen en had er nog niet veel mee gedaan). het zijn 2 vrolijke kaarten geworden en ik hoop dus dat de ontvangers er blij mee zijn en dat ze redelijk op tijd aangekomen zijn van die van mijn zus weet ik zeker dat hij niet op tijd zou zijn maar 1 dag te laat ten miste dat hoop ik. 


De tekst is van de biggest wish stempelset de birthday heb ik uitgeknipt en de iriserende steentje fonkelen lekker net als de regenbogen die ik met wink of stella voorzag van glitter. 

Klik op de foto hieronder om het filmpje te die die ik maakte. 

De tutorial mini catalogus najaar 2021 is nu te bestellen voor €10,00 of gratis bij een bestelling van €40,00. Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden op gepaste afstand
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.