28 januari 2022

Enjoy the moment

Het idee van deze kaart had ik gelijk toen ik de stempelset enjoy the moment binnen kreeg. Ik wist ook gelijk dat ik dat mooie winterse papier erachter wilde hebben het lijkt me geweldig om op zo een grote vensterbank te kunnen zitten en zo een geweldig uitzicht te hebben prachtig toch. Goed het begon dus met de stempel van het meisje op de vensterbank en het design papier, maar het raster op de stempel bestrijkt niet het hele raam. Het raster is van een retired stansen set Best Plaid. Ik ben benieuwd wat jij van dit kaartje vindt. Ik hoor het graag. 


Ik maakte er nog een met het design papier van de fields of tulips dat heeft aan de ene kant prachtige tulpen en aan de andere kant een aantal met hele gave wolken luchten. 

Wil je de nieuwe januari-juni mini catalogus ontvangen klik dan op de foto hieronder en vul het formulier in dan zorg ik dat de catalogus naar je toe komt. 


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-28551215
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden voor het ophalen van bestellingen 
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.