04 januari 2022

Stemprldozen stempelen met Sale a-Bration!

Vandaag is de nieuwe mini catalogus en de Sale a-Bration! live Gegaan voor iedereen. Vorige week stempelde de stempeldozen met iets uit de Sale a-Bration! ik koos eerst voor het sunshine & rainbow papier. Samen met de rainbow of happiness bundel maakte ik dit leuke kaartje


Voor de 2e kaart gebruikte ik het daffodil afternoon design papier. Mooi papier heeft weinig nodig zoals je ziet. Wil je de nieuwe januari-juni mini catalogus ontvangen klik dan op de foto hieronder en vul het formulier in dan zorg ik dat de catalogus naar je toe komt. 


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-28551215
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden voor het ophalen van bestellingen 
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.