01 februari 2022

Simpele pyjama zondag met mischievous mice.


De ondeugende Muizen van Stampin'Up! zijn zo leuk. Dat vonden de stemmers van de Simpele pyjama zondag ook de muisjes wonnen de poll met 9 tegen 6 stemmen. De ontdeugende muizen zijn een host set dit betekend dat deze stempelset alleen te koop is bij een bestelling vanaf €200,00, dat is best veel geld, maar dat hoef je natuurlijk niet alleen te besteden, je zou kunnen vragen of je vriendinnen, buurvrouw, nichtjes, dochters of misschien wel neefjes samen met jou willen bestellen. Dan ben jij de host of misschien wil je wel een party geven, ik kom graag op gepaste afstand bij je langs of we regelen het online. Voor meer informatie mag je me altijd bellen of mailen.Goed dan nu het 1e kaartje van zondag 30 jan. '22 een kleintje deze leuke kaartjes zijn gemaakt van een basis van 10,5 x 14,8cm je fout hem dan door de midden op de 14,8cm kant en houdt dan 7,4cm x 10,5cm over de koekjes die erop liggen zijn van de stiched so sweetly dies mocht je deze niet hebben kijk wat je wel hebt of snij gewoon 2 rechthoekjes die passen. het muisje is ingekleurd met de aquarel potloden. het design papier erachter is vanuit de '22 jan-jun Sale a-Bration! sunshine & rainbows. Het kaartje hierboven is een kaartje waarvan ik de inspiratie kreeg van Rick Adkins hij maakte een kaartje net als deze. 

Als laatste combineerde ik de ondeugende muisjes met de garden greenhouse stansen Het muisje in het huisje is het muisje wat in de kaas zit en in plaats van een balloon heeft de muis voorop bloemen in haar hand. 


wil je de YouTube live bekijken klik dan op de afbeelding hieronder. 


Ik hoop dat je de muisjes net zo leuk vind als ik ze vindt. 
groetjes BarbaraProduct List
Mischievous Mice Host Cling Stamp Set
€ 15,00
Sunshine & Rainbows 6" X 6" (15.2 X 15.2 Cm) Designer Series Paper
€ 0,00
Stripes & Splatters 3 D Embossing Folders
€ 12,00
Fotopolymeerstempelset Speciale Momenten (Nederlands)
€ 0,00
Multipurpose Liquid Glue
€ 6,00
Tuxedo Black Memento Ink Pad
€ 7,50
Paper Trimmer
€ 30,00
Bone Folder
€ 8,50
Paper Snips
€ 12,00
Basic White A4 Thick Cardstock
€ 10,00
Basic White A4 Cardstock
€ 11,75
Greenhouse Dies
€ 41,00Wil je de nieuwe januari-juni mini catalogus ontvangen klik dan op de foto hieronder en vul het formulier in dan zorg ik dat de catalogus naar je toe komt. 


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-28551215
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden voor het ophalen van bestellingen 
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.