05 februari 2022

#simplestamping let’s set sail


Iedere maand is er een #simplestamping uitdaging deze maand is het thema liefde en of medeleven. Niet zo gek natuurlijk in de maand van de liefde en Valentijn. 


Mijn 1e #simpelstamping kaartje voor februari is gemaakt met de leuke bundel let's set sail de bundel heeft een stempel set en een pons. 

Hieronder vind je mijn kaartje het is een vierkant kaartje de maat is 10,5x 10,5cm de witte opleg is 8x8cm en de blauwe balk erachter is 6x10cm, dit was een stukje scrap in die maat prima dus. de gebruikte kleuren zijn pool party en pacific point. 


De teksten zijn van de stempelset on the horizon. 


de kaart hieronder is gemaakt met de kleuren balmy blue en misty moonlight, Om de boot met de zeilen in 1x uit te ponsen pons je de boot eerst uit een post-it of een stukje je scrap of copy papier. 
dan leeg je alle onderdelen in de open vakkken van de post-it en dan leg je een block op de stempels als je nu  de stempel inkt kun je alle onderdelen in 1x ponsen. Dit gaat natuurlijk het beste als je de boot dezelfde kleur als de zeilen geeft. Klik op de foto hieronder om het filmpje te zien. 

Ik hoop dat je het een leuke kaart vindt groetjes Barbara

Product List
Let's Set Sail Bundle (English)
€ 38,50
Classic Stampin' Spots Assortment
€ 29,00
Pacific Point Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Pool Party Classic Stampin' Pad
€ 9,00
Multipurpose Liquid Glue
€ 6,00
Paper Trimmer
€ 30,00
Bone Folder
€ 8,50
Basic White A4 Cardstock
€ 11,75
Basic White A4 Thick Cardstock
€ 10,00

Wil je de nieuwe januari-juni mini catalogus ontvangen klik dan op de foto hieronder en vul het formulier in dan zorg ik dat de catalogus naar je toe komt. 


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-28551215
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden voor het ophalen van bestellingen 
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.