01 maart 2022

#simpelstamping uitdaging maart '22

Elke maand in de Facebook groep #simplestamping met de stempeldozen een #simplestamping uitdaging. Iedereen mag daar aan meedoen het enige waar je aan moet voldoen is gebruik Stampin'Up! producten en alleen inkt, kaartkarton, stempels en deze maand mag je ook decoratie gebruiken. 


Ik maakte dit kaartje Met de stempelsets stichery en de Happy & heartfelt in zwarte inkt en de shaker figuurtjes als decoratie. Voor de tekst gebruikte ik de stamparatus of zoals het ook wel heet een stempel hulp. Deze hulp is super handig om recht te stempelen en om de tekst meerdere keren te stempelen zodat de tekst eruit springt in het zwart. 


Hieronder zie je de tekst zoals deze is na 1x stempelen


Hieronder is de tekst na meerdere keren stempelen. De stamparatus/stempelhulp is dus zeker een grote hulp voor beginnende stempelaars en gevorderde stempelaars. 


Hieronder zie je nog duidelijker het verschil tussen 1x stempelen en meerdere keren de tekst stempelen.


Wil je de nieuwe januari-juni mini catalogus ontvangen klik dan op de foto hieronder en vul het formulier in dan zorg ik dat de catalogus naar je toe komt. 


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-28551215
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden voor het ophalen van bestellingen 
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.