30 mei 2022

Simpele Pyjama zondag met season of Chic

Season of Chic geschikt voor alle seizoenen de schelpjes in de zolder die gebruikte ik vooral tijdens de simpele pyjama zondag deze set komt dus zeker nog terug in de herfst, winter, en lente helemaal met dat prachtige papier. 
We begonnen natuurlijk weer simpel super simpel. Met een Slimline kaart van 8cm. Verder natuurlijk super simpel in de kleuren poolparty en coastal cabana. 

Voor de 2e kaart kwam de inspiratie van Rachel Tesman een leuke simpele kaart om een cadeau kaart in te stoppen. 


De maten zijn als volgt 
Basis kaart 10,5 x A4 score deze op 14,9cm en 5,5cm 
Maat voor het design papier is 10cm x 9cm en 10cm x 6cm 


Trouwe kijker Jannie van Beelen zag luchtballonen in de schelpje en ik moet zeggen dat zag ze goed vandaar dat de 3 kaart van vanmorgen een luchtballonen kaart werd, dat wilde ik wel gelijk even uit proberen. 
Wil je de nieuwe januari-juni mini catalogus ontvangen klik dan op de foto hieronder en vul het formulier in dan zorg ik dat de catalogus naar je toe komt. 


Online shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-28551215
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden voor het ophalen van bestellingen 
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.