09 januari 2023

Simpele pyjama zondag met ...

We begonnen de simpele pyjama zondag met color &contour simple met een mooi sterkte kaartje ik gebruikte voor de tekst de nieuwe stempelset echt iets bijzonders de gebruikte kleuren zijn starry sky en Tahitian tide. 

Voor de funfold had ik een simpel maar oh zo leuk model gevonden de maten om  degene hieronder te maken vindt je onder de foto deze is gemaakt van kaart karton.


Maten van de trifold kaart 
1. van A4 kaartkarton 9cm x 27cm score deze op 9cm en 18cm en dan een schuine scoor lijn op de buitenste vierkantjes beide dezelfde kant op 

Ik maakte hem ook van design papier zoals hieronder de maten voor deze kaart staan hieronder veel plezier met het maken van deze kaarten. 2. van design papier of van een 30,5cm x 30,5cm kaart karton van 10cm x 30cm scoor deze op 10cm en 20cm. en ook op de buitenste vierkantjes.  Groetjes BarbaraOnline shop vind je hier er kan betaald worden met Pay Pal. Liever niet online bestellen maak dan een verlanglijstje en mail die naar mij dan regel ik je bestelling.

 Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.

Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-28551215
barbara@paper-tree.nl
Openingstijden voor het ophalen van bestellingen 
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.