30 november 2019

Celebrate with cake meets under my Umbrella

Daar is die dan weer het vogeltje uit de celebrate with cake set, dit is een van mijn favoriete stempels, ze is zo leuk dat ik vaak denk bij een nieuwe stempelset kan "mijn" vogeltje erbij. Dus toen ik de set under my umbrella zag dacht ik ja daar kan mijn vogel in en dan is de paraplu een boot, of ze kunnen er onder schuilen van de regen legio mogelijk heden. De tekst op de kaart met witte achtergrond komt van de Sailing home set. De stempelset Under my umbrella is nieuw en staat in de nieuwe mini gids die vanaf januari te bestellen is.

Wil je vast een keer door de gids bladeren kom dan een keer langs, atelier is elke zaterdag open van 10:00 tot 15:00 uur.


Product List

Links by TheseAreMyStamps.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.