01 december 2019

Over the moon


De koeien van "over the moon" zijn zo ontzettend grappig en lief de tekst "you're udderly fantastic" kan gebruikt worden voor vele doeleinden, ik denk dat ik deze kaart aan mijn eigen echtgenoot ga geven want hij, heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik in mijn nieuwe atelier aan het werk kan, tevens geeft hij mij alle ruimte om van mijn hobby knutselen met Stampin'Up! mijn werk te maken. Deze kaart heb ik weer gecombineerd met de "under my umbralla stempelset" die vanaf januari te bestellen is. Bij deze stempel set hoort een bijpassende punch. deze zijn straks als bundel te koop. 

Deze kaart is gemaakt van Whisper white cardstock de regen komt van de nieuwe stempelset under my umbrella net als de paraplu. de koe, gras en tekst komen van de stempelset over the moon de laarzen heb ik in gekleurd met de poppy parade blends licht en donker de zwarte vlekken van de koe zijn ingekleurd met de blends van pretty peacock. Het gras is gestempeld met Granny apple green en daarna gekleurd met stampin blends.Product List
Blender Pens
€ 14,50

Links by TheseAreMyStamps.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.