06 april 2020

Boeklegger met retired producten van Stampin'Up!

Van Ellen van Bij Ellen krijgt iedereen die dat wil, elke maand een leuk pakket met papier. Zo ook deze maand, deze maand zat er Gingham gala papier in dit zat vorig jaar in de voorjaarscatalogus, bird ballad papier en een grote paperclip. Met de paperclip maakte ik naar voorbeeld van Ellen een boeklegger. Zie hier Bij Ellen voor de beschrijving.

 Door de paperclip kan je de boeklegger aan de bladzijde doen, het kleine kaartje kan als extra boeklegger gelden. 
De balonnen had ik nog in een bakje met van alles en nog wat liggen, dat is een bakje met reeds geponste, gestanste of gestempelde papiertjes die ik niet weg kan gooien omdat ik het zonde vindt want misschien komt het later nog wel eens van pas. Ik vergeet regelmatig dat ik dat bakje heb en denk er dan pas weer aan als ik er iets in moet doen , maar voor het project van de boeklegger dacht ik er dus aan de balonnen en de tekst Begin de dag met een lach lagen allemaal in het bakje te wachten tot vandaag. 
Voortaan toch maar in mijn rommel Blikje kijken als ik een klein bloemetje, stukje sprig of iets anders nodig heb. 
Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901


Openingstijden vanaf 06-01-2020
Maandag 13:00-15:00  19:30-21:30
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.