05 april 2020

Doosje met Parisian Blossoms van Stampin'Up!

Toen ik begon met paper crafting maakte ik heel veel doosjes, voor de kerst pakte ik alle cadeautjes in doosjes voor mijn gezin zelfs voor de tijdschriften maakte ik een soort doosje. Het leek me dus leuk om weer eens wat doosjes te maken vandaag een doosje met deksel ik. Bij doosjes met deksels is het belangrijk dat de deksel net een millimeter groter is dan het doosje dan past de deksel perfect. 
Voor dit doosje heb je het volgende nodig 
pool party cardstock van 18cm x 18 cm 
score dit op 6cm 
Parisian Blossom papier met design van 15cm x 15 cm 
score dit tussen de 4,4cm en 4,5 cm in. 

In het Flimpje leg ik uit hoe ik dit doosje gemaakt heb Klik hier voor filmpje  


Geniet van het mooie weer wat de komende dagen komt en blijf gezond.  
Veel plezier met het namaken van dit doosje. 
Groetjes Barbara 

Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt, ik hoop dat je wat ik maak leuk vindt en vindt het super leuk als je een reactie achter laat. 
Bestellen kan heel simpel via de shop klik op de producten lijst hieronder of mail je wensen naar barbara@paper-tree.nl
Binnenkort jarig en wil je graag iets van je verlanglijstje voor je verjaardag mail dan je lijstje naar mij en laat dan je man, docher, zoon , tante vriendin contact met mij opnemen dan regel ik dat je Stampin'Up! wensen vervult worden. 

Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
Openingstijden vanaf 06-01-2020
Maandag 13:00-15:00  19:30-21:30
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.