31 mei 2020

Free as a bird

Soms heb je van die dagen dat je niet op gang komt, Gisteren had ik zo een dag, Het atelier gaat op zaterdag om 10:00 open dat was een prettige stok achter de deur om in ieder geval iets te doen. Waar het aan ligt geen idee, ik kwam nergens toe, kon ook niet iets bedenken wat ik op mijn blog moest zetten vandaag. Zondag is de 1e dag van de week voor mij dan film ik altijd een simpele kaart met alleen stempels, vandaag zou ik ook de aanbiedingen uitleggen die er aan komen van Stampin'Up! dus dat wist ik al, maar verder bleef ik de hele ochtend en middag een beetje aan lummelen zoals mij pubers thuis al weken doen, misschien hebben ze me aangestoken.  Wat hielp was dat ik aan het appen was met mijn beste vriendinnetje Elles en zij ik heb geen mojo kan niets bedenken en zij mij zomaar een idee gaf van iets dat zij zelf gemaakt had, dit ga ik niet vandaag doen want vandaag is het simpele kaart dag. Toen heb ik mezelf uit mijn stoeltje in de zon geschopt en ben ik de spullen klaar gaan leggen die ik nodig had en wat denk je het idee voor deze kaart ontstond als vanzelf, zo zie je maar weer dat vervelen niet zo heel erg is. Alleen erg jammer dat het meer dan een halve dag geduurd heeft. 
In het filmpje onder aan dit bericht leg ik alles uit over de komende acties   van Stampin'Up!® en daar word je vanzelf dan weer enthousiast van. Deze kun je ook op de pagina  aanbiedingen vinden in mijn blog. 
Dan nu het kaartje, als je het filmpje bekijkt dan zie je dat ik aan het eind met een inkt vinger een enorme vlek maak, dit was nadat ik al een klein vlekje in en rechter onder hoek gemaakt had en een mini vlekje rechts boven in gemaakt had deze kon ik nog wel weg werken maar de lelijke streep werd wel een probleem. 
Na eerst gedacht te hebben om de kaart opnieuw te maken zoals ik aan het eind in het filmpje zeg dacht ik hoe kan ik het anders oplossen heel veel te verliezen heb ik nu toch niet meer. Zie hieronder het eindresultaat. 

Het hoekje heb ik opgelost door de hoekjes af te ronden, over het kleine vlekje bovenin heb ik een bloemetje gestempeld die ik vervolgens met het flirty flamingo potlood ingekleurd heb, de grote streep onderin daar heb ik een tak overheen gestempeld die overloopt naar de achterkant. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden super, leuk of gewoon stom alle commentaren zijn welkom ik ben er zelf nog niet uit namelijk. Product List
Very Vanilla Note Cards & Envelopes
€ 8,50
Free As A Bird Cling Stamp Set
€ 27,00
Swirly Frames Photopolymer Stamp Set
€ 25,00
Watercolor Pencils
€ 19,25
Blender Pens
€ 14,50

Links by TheseAreMyStamps.com

Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
barbara@paper-tree.nl
openingstijden op gepaste afstand met max 2 personen 
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

1 opmerking:

  1. Wat een goede oplossing 👍 Ik vind het de kaart mooi afmaken met het bloemetje en de takjes 😊

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.