01 juni 2020

Werk in opdracht

Wat misschien niet iedereen weet is dat ik ook vaak werk in opdracht, dat is heel erg leuk om te doen. De klant komt vaak met een bepaald idee naar me toe (of belt) en samen overleggen we wat er mogelijk is, vaak maak ik dan een voorbeeld en als dat goed gekeurd wordt maak ik het aantal zoals de klant dat wil. Het leuke is vaak dat het op die manier vaak persoonlijk is. Vandaag laat ik iets zien wat ik voor de Gouden Leeuw Lexmond gemaakt heb. Enkele wekengeleden maakte ik deze leuke labels om bij  verjaardags ontbijtjes te doen.
Deze labels maakte ik voor de verjaardagen van 2 dametjes. 

Vanaf vandaag mogen Marja en Guus, van de Gouden Leeuw in Lexmond, weer  open, Ze zijn dan heel druk geweest met het terras en het restaurant binnen zodat ze mensen op een veilige manier kunnen ontvangen, ik hoop dan ook dat het op het terras en binnen vandaag gezellig druk is. 
Vanaf vandaag zijn daar dus deze doosjes met kadobonnen te krijg. 
Dit was echt een hele leuke opdracht om te maken. Het was niet gelukt zonder de hulp van mijn zusje Mayke die is iets technischer met pdf enzo dan mij dankzij haar kon ik het logo op het mooie papier Thick Vanilla White van Stampin'Up! printen. 
De gouden doosjes staan ook weer in de jaar catalogus en zijn voorlopig dus weer een jaar lang verkrijgbaar. De stempel Kadobon is niet van Stampin'Up! helaas hebben ze deze (nog)niet. 
Het groene lint verwijst naar het bier dat de Gouden Leeuw schenkt Heineken.
Deze week zal ik nog meer opdrachten laten zien die ik gemaakt heb voor de Gouden Leeuw en anderen. 
Heb je een leuk labeltje, kadobon verpakking (doosjes zijn er ook in het wit),  bedank kaartje, kaartje voor een bijzondere verjaardag, trouwdag, Bedankjes voor trouwdag, een heel leuk cadeau maar geen leuke verpakking of misschien denk je al na over de kerst een leuke attentie voor je klanten, neem dan contact met me op ik denk graag met je mee. 

Groetjes Barbara 
Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
Openingstijden vanaf 06-01-2020
Maandag 13:00-15:00  19:30-21:30
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.