02 juni 2020

Dressed to impress voor Sophy

30 mei waren mijn nichtjes jarig een tweeling ze werden 14 jaar, en zijn net zo oud als mijn oudste dochter die op 23 juli 14 jaar wordt. Ik weet nog dat ik in het ziekenhuis op bezoek ging en dat 1 van die kleine hummeltjes op mijn dikke buik lag boven op mijn dochter dus, ondanks dat ze elkaar niet heel vaak zien hebben ze altijd de grootste lol met elkaar. De tweeling leek altijd erg op elkaar maar hoe ouder ze worden hoe meer ik de verschillen in hun uiterlijk ga zien kon ik vroeger Emily alleen herkennen aan haar 3 kleine sproetjes naast haar linkerkant van haar gezicht zie ik het nu vaak aan een blik in haar ogen of aan haar, haar. Ook is er een heel groot verschil in karakter ze zijn totaal verschillend in hun doen en laten zo grappig om te zien. 
Vandaag dus hun kaarten de kaart van Emily had nog liggen en ik wist zekere dat ze die mooi zou vinden. 
De kaart met de luchtballonnen is voor Emily deze heeft al eerder op mijn blog gestaan en is gemaakt met de set Above the clouds alleen nog vandaag te bestellen via Stampin'Up!. 
Emily vond haar kaart prachtig zoals ik al hoopte. 
voor Sophy moest ik nog even aan de slag haar lievelings kleuren zijn roze en paars dat was dus het uitgangs punt. 
Het werd een kaart in Melon Manbo en een tas in gorgeous grape het schoenjte en lippenstift is in flirty flamingo. 
Binnen in zit een enveloppe geplakt waar geld in kan of een cadeau kaart. De stempel K.J.E.G* is een retired stempel set van Stampin'Up!® het betekent Koop je eigen geschenk. 
Ook voor Sophy heb ik zoals ik al hoopte de juiste kaart gemaakt. 

Voor beide kaarten maakte ik een bijpassende enveloppe met hun eigen naam erop. 

Wat ze wel hetzelfde hebben is dat ze allebei gek zijn op chocola, ik had voor beide een Milka reep gekocht en deze samen met de kaart in een cadeau zak gedaan en deze gelabeld. zo werd het een heel vrolijk geheel. 
In het filmpje hieronder laat ik zien hoe ik de kaart van Sophy gemaakt heb veel plezier met kijken en vergeet niet om je te abonneren op mijn kanaal. 

Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
Openingstijden vanaf 06-01-2020
Maandag 13:00-15:00  19:30-21:30
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.