02 juni 2020

Nieuwe Nederlandse Stampin'Up! shop

Jippie op 3 juni om 1 uur s'nachts gaat de nieuwe Nederlandstalige shop van Stampin'Up! live. In Groot Brittannië hebben ze deze al een tijdje. De nieuwe Shop is helemaal geüpdatet naar deze tijd en werkt beter op mobiele apparaten. Ik Probeer vandaag aan de hand van foto's van de nieuwe Engelse shop te laten zien hoe werkt. 
Deze is dus nog in het Engels maar zal vanaf morgen in het Nederlands zijn rechts boven in kan je inloggen of een account aanmaken, als je deze nog niet heb. 
Waarom een account aanmaken,
omdat je dan verlanglijstjes kan maken die je dan weer kan delen met je man, vrienden moeder, vader zodat hun ook weten wat je voor je verjaardag, kerst, Moederdag wil hebben altijd handig. 
Je kunt je vorige bestellingen makkelijk bekijken 
Je makkelijk aangeven kan  of je wel of geen informatie van je demonstratrice wil ontvangen.
Je kunt je favoriete Demonstratrice invullen
Je hoeft maar 1 keer je adres gegevens in te vullen. wel zo makkelijk. 

Dan Winkelen 
je plaats heel simpel je favoriete artikel in het winkelwagentje als je dan  op het boodschappen karretje klik ziet je scherm er zo uit.
Rechts onderin kan je de volgende Hostcode invullen Voor juni 2020 is dat GM9RYDHQ  Let op !! mocht je €200,00 of meer bestellen vul dan geen host code in dan zijn alle rewards voor jou. 
Vervolgens klik je op de roze balk en handel je de bestelling verder af. 

Mocht je nou geen account aan willen maken geen probleem ook dan kan je bestellen check dan uit als gast, je kan dan altijd nog kiezen voor een demonstratrice, maar dat hoeft niet, het systeem kiest dan een demonstratrice bij jou in de buurt, tenzij jij haar toestemming geeft zal ze geen promotie materiaal naar je toe sturen of je anders benaderen. 

Hopelijk heb ik het een beetje duidelijk uitgelegd, het mooiste vind ik dat de site in het Nederlands zal zijn dat kijkt toch een stuk makkelijker, wil je nou niet online bestellen, is het wel makkelijk om in de shop de producten goed te bekijken en ze op je verlanglijstje te zetten, dit verlanglijstje kan je ook naar mij mailen barbara@paper-tree.nl  dan verzorg ik graag je bestelling. 
Ik hoop je gauw een keer tegen te komen, of het nou via de mail is of hier in het atelier tot gauw. 
Groetjes Barbara
 

 
Bedankt dat je mijn Blog vandaag bezocht. Vond je het leuk laat dan een reactie achter. Wil je niets meer missen van dit blog klik dan op de volgende link, mis niets door hier je e-mail achter te laten.
Atelier Paper tree 
Kortenhoevendijk 9E
4128 CV Lexmond 
06-42129901
Openingstijden vanaf 06-01-2020
Maandag 13:00-15:00  19:30-21:30
Woensdag10:00-13:00  19:30-21:30
Vrijdag 10:00-17:00
zaterdag 10:00-13:00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor je reactie, deze wordt altijd op prijs gesteld.